Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Bukkekaffe på Estrup
Dato: 2021-05-16 kl. 08:00 S.U. Sted: Estrup Hovedgård, Esbjergvej 51, 6600 Vejen

Traditionen tro inviterer vi atter til bukkekaffe på Estrup Hovedgård, Esbjergvej 51, 6600 Vejen!

Vi mødes efter den spændende premieremorgen på Estrup, hvor vi har kaffe på kanden fra ca. kl. 8. Her kan vi forhåbentlig nyde synet af en eller flere flotte premierebukke.

Foreningen er vært ved kaffe og rundstykker i Estrup Hovedgårds flotte jagtlokaler, hvor vi glæder os til at høre om dine oplevelser på denne spændende morgen.

Alle bukkejægere, med eller uden buk, men meget gerne med jagthorn, er meget velkomne til en hyggelig formiddag!

Vi håber på en dejlig dag, hvor vi skyder sæsonen i gang med gode historier og højt humør. Der kan parkeres på vejen der går mod syd, lige vest for hovedgården.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.