Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Kommunemesterskab haglskydning
Dato: 2021-06-10 kl. 18:30-20:30 S.U. Sted: Bække Jagtforenings flugtskydningsbane, Bækkevej, 6623 Vorbasse

Jægerråd Vejen arrangerer Kommunemesterskabet i haglskydning som foregår Bække Jagtforenings flugtskydningsbane, Bækkevej, 6623 Vorbasse.

Det er her vore lerdueskytter kæmper mod skytterne fra de andre foreninger i Vejen Kommune. Alle kan deltage og de fire bedste resultater fra hver forening tæller. Der er også præmie til de tre bedste individuelt og efter skydningen er der lodtrækning blandt alle tilstedeværende skytter om sponsor præmier.

Mød op og skyd for din forening.

OBS! Indtegning slutter kl. 20.00.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.