Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Pokalskydning i Skibelund
Dato: 2021-09-16 kl. 16:00-20:30 S.U. Sted: Riffelbanen, Kongeåvej 46, 6600 Vejen

Vi afslutter årets skydninger på riffelbanen i Skibelund, Kongeåvej 46. 6600 Vejen, med et foreningsmesterskab. Sidste indskrivning er kl. 19.00

Der skydes 2 skud liggende til hjort og 2 skud knælende/siddende til vildsvin på 200 meter. Derefter 2 skud liggende og 2 skud knælende/siddende til buk på 100 meter. Til slut 2 skud fritstående til buk på 100 meter.

I jægerklassen og seniorklassen må anvendes to-benet skydestok som forefindes på banen.

I mesterklassen er kun et-benet skydestok tilladt og forefindes på banen. De sidste 2 skud til buk er her fritstående uden hjælpemidler. Her tæller skydningen med til Årets Skytte!

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.