Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Minihjorteskydning
Dato: 2021-02-22 kl. 18:00 S.U. Sted: Baungård, Baungårdsvej 65 port 5, 6600 Vejen

Disse aftner bliver Ole Lautrups lokaler på Baungård lavet om til et skydecenter hvor vi afholder foreningens årlige vinter-hyggeaftner. Her skyder vi med foreningens luftgeværer mod både fast mål og den lille løbende hjort. Der er også børneklasser for medlemmernes børn og børnebørn.

På hjortebanen kan alle voksne deltage. Seniorklassen er fra 60 år. Banen med fast mål er for alle voksne. Børneklasserne er til og med 9 år, samt 10 til 14 år og skyder på fast mål.

Der kan også skydes med LaserShot. Her skydes på videofilm med ”kugle og hagl” til både lerduer, pattedyr og fugle. Det giver både træning og masser af sjov!

Vi har kage og kaffe på kanden og masser af mulighed for hygge, jagt- og våbensnak, her i den kolde vintertid.
Kom og deltag i et par hyggelige aftner!

Kørselsvejledning: Kør lige frem og fortsæt til enden af bygningen.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.