Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Tilmelding til AMJ’s holdskydning under RAH
Dato: 2021-02-01 kl. 23:59 S.U. Sted:

Denne flugtskydningsturnering har eksisteret siden 1973 og er for jagtforeninger i det daværende Ribe Amt. Ribe Amts Holdskydning (RAH) er i dag landets største flugtskydningsturnering med 1200 skytter fordelt på 200 hold, som er fordelt fra serie 1 til serie 6 og er for både kvinder og mænd. Turneringen foregår fra første tirsdag i april til første tirsdag i juni med i alt 10 tirsdag aftener efterfulgt af finalestævnet medio juni. Se også www.rahskydning.dk

Tilmelding til holdskydning skal ske senest 1. februar til Allan Jessen på tlf. 41 98 04 90. E-mail 75580490@city.dk.Vil du gerne deltage i holdskydningen, men mangler et hold at skyde sammen med kan du også kontakte ham og høre nærmere. Hjemmebane er Skodborg Flugtskydnings bane, Knagmøllevej 17 A i Skudstrup.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.