Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

CORONA-SITUATIONEN
I skrivende stund - her i december – svinger smittetallet op og ned.
Det kan derfor ikke udelukkes, at myndighederne kommer med nye anbefalinger og at vi derfor kommer til atter at aflyse arrangementer.
Hold dig derfor orienteret om evt. aflysninger!

Jagthornsblæsningen
Dato: 2021-09-16 kl. 19:30 S.U. Sted: Byagervej 1, Brørup

I september begynder Askov Malt Jagthornsblæsere træningen i foreningshuset, Byagervej 1, Brørup. Vi spiller torsdag fra klokken 19.00 til 21.00.

Hvis du er nybegynder er du velkommen til kontakte Lars for at høre nærmere om køb af horn, mundstykke, øvning, noder etc.

Der spilles frem til udgangen af marts. I slutningen af april er der duelighedsprøver hvor man kan få bedømt sin kunnen. Der er bronze, sølv og guldklasse, så der er noget for alle niveauer.

Kontaktperson er Lars Wagner mobil 23 62 24 14 og mail wagnerjagt@gmail.com

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.