Aktiviteter

Disse aktiviteter er planlagt i det kommende år, men af hensyn til deadline i vores blad planlægger vi årets aktiviteter i rigtig god tid. Derfor kan der opstå ændringer i løbet af året, ikke mindst i denne Coronatid, men der kan også komme nye aktiviteter til med kortere varsel. Ændringer og tilføjelser vil derfor normalt fremgå af Aktivitetskalenderen og Sidste Nyt på hjemmesiden, samt via vores nyhedsbrev og på Facebook.

Dato: 2023-11-25 kl. Kommer senere S.U. Sted: Estrup Hovedgaard

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Formålet med AMJ’s nyjægerjagt er, at invitere nye jægere, der har taget jagttegn og bestået haglskydeprøven så de kan komme med på en jagt, hvor de i praksis kan prøve nogle af de færdigheder, de har lært i teorien.

På en nyjægerjagt er nyjægeren i selskab med andre nyjægere samt nogle erfarne jægere, hvor der god tid til at tale om jagt, og hvad der opleves på dagen.

Der er mulighed for at få besvaret spørgsmål i løbet af dagen, hvor der er fokus på læring i sikkerhed, jagtetik, godt jægerhåndværk og etikette. Nyjægerjagten begynder på Estrup Hovedgaard med kaffe og rundstykker.

Kontaktperson er Dennis Sørensen. Mail jagt.hustedgade@gmail.com.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.