Flotte fisk og godt humør trods regn

Trods regn, vestenvind og trussel om skybrud mødte alligevel omkring 40 store og små deltagere frem til Askov/Malt Jagtforenings årlige familieaften ved to store søer i flot natur i Gamst, for det er jo ikke vejret der er forkert, kun påklædningen. Paraplyer og regntøj kom frem, og trods regnen var der alligevel højt humør og god stemning blandt de mange deltagere, der var mødt frem for at hygge sig sammen med fiskeri og grillpølser. Og er man ikke l...ige til fiskeri kunne man i stedet trave en tur i de naturskønne omgivelser ved søerne.

Naturligvis lagde regnen en dæmper på aftenen, men flere flotte ørreder og gedder som blev fanget i regnvejret, gav alligevel både glæde og varme, og havde man ikke varmen før, så fik man den ved de to store grill, eller brændeovnen der var tændt i lokalet hos familien Jessen. Her var borde og stole under tag, så grillpølser samt nybagt kage kunne nydes i varme og tørvejr, da sulten trak deltagerne bort fra fiskeriet en stund. Så blev der snakket og hygget, men trods regnen lokkede fiskeriet alligevel de mest ivrige fiskere ud til søerne en tid derefter. 

Fra Askov/Malt Jagtforening skal lyde en meget stor tak til alle deltagere for godt humør trods vejret, samt i særdeleshed til Preben Jessen og Henning Sønderskov og deres familier for at gøre denne familieaften mulig!

 

 

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.