Der var tæt kamp om medaljerne, da vi afviklede årets vinterarrangement. Her blev der skudt med foreningens luftgeværer mod både fast mål og den lille løbende hjort på mini-hjortebanen. Den lille hjorteskive som skal rammes det rigtige sted og skytten har omkring fem sekunder til at tage sigte og afgive sit skud. Det giver derfor også god træning til løbende vildt. I samarbejde med Sydjysk Buejægerlaug i Vejen var der desuden arrangeret mulighed for at man kunne prøve at skyde med bue og pil. En Laserskydebiograf fra Danmarks Jægerforbund var der også mulighed for at prøve kræfter med.

Der var gang i skydningerne, men tilslutningen kunne bestemt have været meget bedre i år. Kom nu og deltag i et par hyggelige aftner og få en snak med andre, som deler din interesse! Disse skyde- og hyggeaftner begyndte helt tilbage i 1969, og har igennem de mange år været imødeset med glæde af mange af foreningens medlemmer, som også kan tage familiens børn og børnebørn med til dysten om både medaljer og ære, men der er også god tid til hygge med kaffe, vand og kage samt snakke jagt, hunde og våben i tømrermester Ole Lautrups lokaler på Baungård i Vejen, som bliver omdannet til skydecenter disse dage.

Der blev konkurreret bravt med luftriflerne, ikke mindst på minihjortebanen, idet denne skydning tæller med ved ”Årets skytte”.

I mesterklassen på hjortebanen skød Tom Hansen guld efter omskydning med Rasmus Petersen som fik sølv. Begge skød maksimum 30 point. Ole Lautrup skød bronze med 29 point.

Seniorklassen på hjortebanen blev vundet af Jørn Ladegaard som skød guld med 27 point. Søren Thygesen skød sølv med 26 point, mens Ib Kragh skød bronze, også med 26 point.

På banen med fast mål skød Ole Lautrup guld med 71 point af 72 mulige. Dennis Sørensen skød sølv med 68 point og Per Bertelsen bronze, også med 68 point.

I klassen med de yngste skytter, som dyster på banen med fast mål, skød Gustav Thorsen og Kasper Johnsen begge guldmedalje hjem med maksimum 72 point. Sølv blev skudt af Rasmus Johnsen med 71 point og William Thorsen skød bronze med 70 point.

Der skydes til den lille hjort

I børneklasserne kræves der også koncentration

Rasmus Pedersen giver instruktion til en måske kommende buejæger

Laserskydebiografen fra Danmarks Jægerforbund var populær

Ole skyder på banen med fast mål

De unge mestre. Fra venstre Gustav Thorsen, Rasmus Johnsen, Kasper Johnsen og William Thorsen

Nogle af årets mestre. Fra venstre Rasmus Petersen, Dennis Sørensen, Jørn Ladegaard, Tom Hansen og Ole Lautrup

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.