Da Danmarks Jægerforbund for nylig afholdt Forbundsmesterskabet i jagtfeltskydning 2017 – det uofficielle Danmarksmesterskab – var Jakob Christensen fra Askov/Malt Jagtforening atter helt urørlig og førte fra start til slut.

Det var nogle af landets bedste skytter der stillede op ved Forbundsmesterskabet i jagtfeltskydning på Ulfborg Skyttecenter og vejrguderne havde for en gang skyld sørget for dejligt, stille vejr og en smuk solskinsdag. Der deltog 102 skytter, 10 udenfor kategori, 9 i damerækken, 93 i jægerrækken, 33 i veteranklassen og 42 i mesterklassen.

Allerede tidligt i skydningen viste Jakob Christensen at det ikke er tilfældigt at han gennem de sidste år har ligget i top-10 i mesterklassen. Både i 2011 og i 2016 vandt han således Forbundsmesterskabet og guldmedalje. Også i finaleskydningen havde Jakob Christensen styr på nerverne og formåede at lave hele ti 10’ere ud af 12 mulige. Med en samlet score på 505 point var han hele 23 point foran nummer to og 29 point foran nummer tre.

Et stort tillykke, Jakob. Rigtig godt gået!

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.