Søndag, 12. juli 2020

Ligesom alt andet foreningsliv, som længe har været lukket helt ned, havde Corona truet den årlige familieaften med fiskeri, grill og hygge med aflysning. Derfor var der kun omkring tyve større og mindre deltagere da mulighed for alligevel at gennemføre kom med kort varsel, men deltagerne oplevede mange store, flotte og bidelystne ørreder samt karper i den idylliske sø i Gamst, hvor også sulten blev stillet ved grillen.

Søndag, 12. juli 2020

På grund af Corona nedlukningen var det uden de normale træningsmuligheder at AMJ’s Pokalskydning i år blev afholdt på Skodborg Flugtskydningsbane i Skudstrup. Denne pokalskydning er udelukkende for AMJ-medlemmer. Det var en herlig sommeraften med kamp om pokaler, medaljer og ære samt masser af tid til jægersnak og hygge.

Fredag, 8. maj 2020

Lige inden Corona lukkede alt ned, fik vi atter i år afholdt pølsekursus, fortæller Lars Wagner. Der var seksten tilmeldte og vi gik frisk i krig med rundstykker og en lille kort briefing fra Dennis S., som sammen med Lars A. styrede slagets gang. Der blev indmeldt hvor mange kg. pølser man ønskede at købe med hjem og her tømte vi lige lageret. Derfor måtte vi lige ændre lidt på ønskelisten så alle kunne få pølser med hjem.

Torsdag, 23. april 2020

Skydebanen er åben fra mandag d. 27/4, samt 4/5 og 11/5 kl. 15 ved tilmelding. Det er vigtig at ingen møder op på skydebanen uden man har tilmeldt sig og fået en bekræftelse på at tilmeldingen er godkendt.

Man kan tilmelde sig på https://booking.askovmalt-jagt.dk

Det er selvfølgelig ikke muligt for os, at afholde skydninger som førhen, hvor der har været lige så stort fokus på det sociale som på skydningen. SÅ LÆS ALLE FORHOLDSREGLERNE GRUNDIGT.

Onsdag, 25. marts 2020

Askov/Malt Jagtforening følger naturligvis myndighedernes anbefalinger for afholdelse af aktiviteter og arrangementer.

Derfor aflyses alle vore aktiviteter i foreningen indtil videre.

Vi følger naturligvis situationen løbende og vender tilbage når der atter er tid til opstart af de forskellige aktiviteter.

Pas godt på hinanden derude. Husk at stå sammen – på afstand.

Søndag, 23. februar 2020

Der var god tilslutning og kamp om medaljerne, da AMJ, over to aftner, afviklede årets vinterarrangement med skydning til både fast mål og minihjortebanen. I flere af klasserne krævede det således omskydninger for at finde medaljevinderne.

Søndag, 2. februar 2020

80 af foreningens 400 medlemmer deltog i årets generalforsamling på Hotel Skibelund Krat.

Tirsdag, 17. september 2019

Da Jægerråd Vejen afholdt årets kommunemesterskab i jagtfeltskydning på riffelbanen i Gesten var der 28 deltagere fra 4 jagtforeninger fra Vejen Kommune som deltog i mesterskabet, hvor de fire bedste skytter fra hver forening tæller i holdskydningen. Desuden kåres de tre bedste skytter individuelt.

Tirsdag, 17. september 2019

Askov/Malt Jagtforening afsluttede årets aktiviteter på riffelbanen i Skibelund med et foreningsmesterskab i riffelfeltskydning. 

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.